Cine sunt?

  • Am crescut cu limba germană
Numele meu este Daisa Protescu, am început să învăț limba germană în familie, la vârsta de 3 ani, iar apoi am studiat limba germană matern la grădiniță, școală, facultate și master. O vorbesc la nivel matern spre deosebire de majoritatea profesorilor de germană din București care au învățat-o și o vorbesc la nivel de limbă străină.
  • Știu cum se învață eficient
Am absolvit Colegiul German Goethe din București (2007), în calitate de șefă de promoție și Academia de Studii Economice București, secția de administrarea afacerilor în germană cu nota 10 (2010 licența și 2012 master).
  • Am avut foarte mult contact cu nativi
Am lucrat din primul an de facultate numai pe posturi în limba germană și am avut foarte mult contact cu nativi din Germania și Austria.
  • Am experiență de lucru cu copiii
Am început să lucrez cu copii din anul doi de facultate (2008) și am experiență de predare atât în after school-uri, cât și în cadrul orelor particulare.
  • Folosesc programa germană
În ultimul an mi-am rafinat propria metodă de predare a limbii germane cu rezultate foarte bune. Are la bază cele mai recente studii în materie de învățat și programa folosită de profesori din Germania pentru a-i învăța limba germană pe copiii imigranților.
Foto0091
Eu, impreună cu sora mea mai mică