Tot mai mulți tineri ies șomeri de pe băncile facultății pentru că nu reușesc să își găsească un loc de muncă. Sau pleacă în străinătate, unde prestează o muncă mult sub demintatea lor.

Vrei ca aceasta să fie și soarta copilului tău?
Dacă nu, atunci este cazul să iei măsuri din timp și să investești cât mai devreme în educația sa.

Dacă vrei să-ți scapi copilul de povara muncii prost plătite și de pericolul șomajului și să-i asiguri un loc de muncă bine plătit după terminarea studiilor…

Atunci înscrie-l la cursuri de limba germană.

Cele mai bune cursuri de limba germana pentru copii din Bucuresti

De ce limba germană?

 

  • Este foarte căutată
Pentru că este una dintre cele mai căutate limbi străine de la ora actuală de pe piață. Numărul locurilor de muncă pentru vorbitorii de germană a crescut mult odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, iar tendința se menține.
În prezent există peste 250 de oferte de locuri de muncă cu limba germană doar în București (sursa) și tot mai multe companii străine aleg să-și externalizeze serviciile în România.
  • Sunt tot mai puțini vorbitori
În același timp, numărul real al vorbitorilor de germană este în scădere, conform declarațiilor companiilor de recrutare (sursa).
  • Salarii foarte mari
Limba germană este mult mai bine plătită decât limbile latine – precum franceza sau spaniola. Un salariu de încadrare pentru un absolvent poate începe de la 3000 lei net pe lună.
  • Deschidere către occident
În plus, știind limba germană, copilul tău poate opta să plece la studii în Germania, Austria sau Elveția, ceea ce-i va deschide poarta către occident și o mulțime de oportunități internaționale în carieră.

Învățarea unei limbi străine are o serie de efecte foarte benefice asupra creierului copilului, inclusiv mărirea capacității de concentrare și preîntâmpinarea unor boli de tipul Alzheimer – citește mai multe aici