Picture1

Cursurile stimulează modul natural de învățare al copiilor

  • Se învață eficient
Cea mai eficientă învățare este cea care stimulează principalele 3 simțuri. De aceea lecțiile de germană au deopotrivă componente vizuale, auditive și chinestezice.
  • Jocul este o componentă principală a lecțiilor
Metoda de predare a cursurilor este adaptată micuților. Copiii învață cel mai bine prin joc. Astfel lecțiile sunt alcătuite în mare parte din jocuri și activități menite să le stimuleze curiozitatea și să le crească plăcerea de a învăța.
Jocurile sunt completate de cântecele care au rolul de a întări memoria muzicală a celor mici și de a le fixa structurile gramaticale într-un mod plăcut și antrenant.
  • Se lucrează în echipă
Copiii sunt încurajați să descopere singuri și să învețe unul de la altul prin activități de echipă, care le dezvoltă abilitățile de comunicare.
Iar pe pagina de internet vor fi puse la dispoziția părinților resurse gratuite prin care se poate suplimenta studiul de la clasă. Cu cât cei mici sunt expuși mai mult unei limbi străine, cu atât o învață mai repede.
  • Se pune accentul pe accent
Pronunția corectă a limbii este neglijată de cei mai mulți profesori de limba germană, inclusiv în grădinițe și școli cu predare în germană. Însă aceasta este de o importanță capitală în comunicarea cu străini și odată însușită o pronunție greșită se schimbă mult mai greu.
Cursurile pun foarte mare preț pe o învățare corectă a pronunției și a accentului nativ încă de la bun început.
  • Se folosește programa din Germania
Cursurile au la bază programa recomandată de Ministerul Culturii, Tineretului și Sportului din Baden-Württemberg pentru predarea limbii germane copiilor de imigranți. Această programă are ca scop aducerea copiilor la nivelul la care pot fi asimilați cu succes în școlile din Germania, unde urmează să învețe alături de copii nativi.

Mai multe informații despre tarife și înscriere aici